Азиатски хендикап при 1win

Азиатски хендикап (или азиатски форхендикап) е специфичен вид залагане на спортни събития, който дава възможност на букмейкърите и залагащите да изравнят шансовете на отбори или участници в ситуации, в които едната страна се счита за по-силна. Азиатският хендикап елиминира възможността за равенство и прави залозите по-интересни.

Азиатският хендикап в 1win работи по следния начин:

 1. Целочислени и полуцелочислени стойности: Азиатският хендикап може да има както целочислена, така и полуцелочислена стойност (напр. -0,5, +1, -1,5 и т.н.).
 2. Опции за залагане: Когато залагате на отбор с отрицателен хендикап, отборът трябва да спечели с разлика, по-голяма от посочения хендикап. Когато залагате на отбор с положителен хендикап, отборът трябва да спечели, да завърши наравно или да загуби с разлика, по-малка от посочения хендикап.
 3. Връщане на залога (Push): Ако резултатът от дадено събитие е точно равен на хендикапа, залогът се връща на играча (това се нарича „push“).
 4. Изчисляване на печалбата: Ако спечелите, залогът Ви се умножава по коефициента, посочен в момента на поставяне на залога.
 5. Концепцията за „среден залог“: Когато залагате на пълен и половин хендикап, можете да направите и „среден залог“. Например, ако заложите 100 USD на -0,5 и 100 USD на -1, печалбата ще бъде разделена между тези два залога и ако спечелите с 1 гол разлика, ще получите частична печалба.

Азиатският хендикап в 1win ви позволява да анализирате ситуацията в дадено спортно събитие по по-изтънчен начин и да правите по-точни залози, като вземате предвид възможните спредове и шансове на отборите.

Азиатски хендикап при 1win : предимства и недостатъци

Азиатският хендикап е популярен вид залози на спортни събития, който ви позволява да изравните шансовете на отбори или играчи от различни нива. Ето някои предимства и недостатъци на залагането на азиатски хендикап в 1win:

Предимства:

 1. Изравняване на коефициентите: Азиатският хендикап ви позволява да залагате на изхода от дадено събитие, като отчитате предполагаемата разлика в качеството на отборите или играчите.
 2. Голям избор на опции: 1win предлага разнообразни опции за азиатски хендикап, което ви дава по-гъвкави възможности за залагане.
 3. Увеличени коефициенти: Благодарение на азиатския хендикап коефициентът за залагане може да бъде по-висок от този при нормалните резултати.

Недостатъци:

 1. Трудно за разбиране: На начинаещите може да отнеме време да разберат напълно как работят азиатските хендикапи, тъй като в началото те могат да бъдат сложни.
 2. По-ниски коефициенти: Някои видове азиатски хендикапи могат да имат по-ниски коефициенти, тъй като целта на този залог е да изравни коефициентите.
 3. Ограничен избор на залози: Не всички събития са подходящи за азиатски хендикап и това може да ограничи избора ви на залог.

Важно е да запомните, че изборът Ви за залог на Азиатски хендикап трябва да се основава на Вашия анализ и разбиране на отборите или играчите и на стратегията за залагане, която сте решили да използвате.

Добавить комментарий